Welkom bij Racehofscooters Tilburg

Welkom bij Racehofscooters. Wij zijn een jong en fris bedrijf die van aanpakken weet! Voor al uw scooter en motorproblemen kunt u bij Racehofscooters terecht.

Racehof scooters is een scooterwinkel naast Mc Donalds in de wijk de Reeshof Tilburg op het industrieterrein de Vossenberg. Wij verkopen o.a. Vespa, Piaggio, Kymco, Peugeot, AGM en BTC scooters. Ook voor motoren en motorscooters bent u bij ons op het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor reparaties,, onderdelen, accessoires, onderhoud, verkoop, schade en occasions.
Wanneer u een scooter koopt bij Racehofscooters is het slechts een kwestie van het afsluiten van een verzekering. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht, hierna kunt u uw nieuwe vervoermiddel in gebruik nemen.Verschillende onderdelen kunt u direct bij ons bestellen en hebben wij de volgende werkdag op voorraad.

Racehofscooters is een gediplomeerde in het vak en met meer dan 24 jaar ervaring kunnen wij zeggen Racehofscooters staat garant voor ieder probleem!

Like ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van acties, occasions en alles wat wij op scootergebied voor u in petto hebben.